دومین وبینار بینالمللی «الشعر فی ساحة طوفان الاقصی» سه شنبه (پنجم دی ماه) با حضور جمعی از شاعران داخلی و خارجی و به همت معاونت امور بین الملل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، برگزار میشود.
دکتر محمد علی آذرشب در نخستین وبینار بینالمللی «الشعر فی ساحة طوفان الاقصی» تصریح کرد که طوفان الاقصی بیانگر احساسات امت اسلامی در برابر کسانی است که کرامت آنها را زیرپاگذاشتهاند.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با بیان این که دفاع از مردم غزه وظیفه هر مسلمانی است، تصریح کرد: کمک اقتصادی از طریق جمعآوری کمکهای مردمی در مساجد و مراکز دینی و با نظارت علمای مسلمان، یکی از راههای کمک به مردم غزه است.
وبینار بین المللی «طوفان الاقصی؛ بدایة لنهایة الکیان الصهیونی» (طوفان الاقصی؛ آغازی بر پایان رژیم صهیونیستی) به همت مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار می شود.
معاون حزب مجلس وحدت مسلمین پاکستان اظهار داشت:امروز دشمنان می خواهند، با ایجاد تفرقه در بین مسلمانان، قدرت سیاسی، اقتصادی و اجتماعی آنها را تضعیف کنند؛ حال آنکه اگر کشورهای اسلامی باهم متحد شوند، تنها ابر قدرت جهان خواهند بود.
«بطاح کیفاخ» رئیس اداره دینی ولگاگراد روسیه تاکیدکرد: تا زمانی که قدس در دست صهیونیستها است، جهان روی صلح را به خود نخواهد دید و تا زمانی که قدس در اسارت است، امنیت، صلح و ثبات به این جهان باز نمیگردد.
«جلال حیدر»، اندیشمند هندی اظهار کرد که امام خمینی (ره) با اعلام آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به عنوان «روز جهانی قدس»، نقاب از چهره جنایتکار رژیم صهیونیستی انداخت و همه کشورها از ظلم و ستمی که به فلسطین میشود، آگاه شدند.
«علی عزالدین» نویسنده و تحلیلگر لبنانی با تاکید بر این که دشمن اشغالگر تنها زبان زور را میفهمد، خاطرنشان کرد: شرافت قدس ابا دارد که به دست کسانی غیر از مومنان شریف، آزاد شود.
«ماجد معروف» رئیس انجمن فلسطینیان در بوسنی و هرزه گوین تصریح کرد: من از کشورهای اسلامی میخواهم سفرای رژیم اشغالگر را از کشورهای خود اخراج کنند زیرا هیچ فایده و دلیلی برای حفظ سفرای رژیم صهیونیستی در کشورهای اسلامی وجود ندارد.
«راغدة المصری» استاد دانشگاه و محقق لبنانی تصریح کرد: مقاومت مسلحانه، برای یاری فلسطین کافی نیست و ما باید از ابزارهای مختلف مادی، معنوی و فرهنگی در این راه بهره ببریم.